23-05-2023

Eco tassen met bedrukking voor een breed publiek!

Eco tassen met bedrukking zijn ideale geschenken om een breed publiek te bereiken. Een bedrukte eco tas maakt vaak nieuwsgierig, omdat men graag het verhaal hoort achter de eco tas. Dit geeft u de gelegenheid om eens in gesprek te gaan met de ontvanger en meer te vertellen over uw bedrijf. Dit hoeft uiteraard niet, aangezien men het vandaag de dag ook zelf steeds belangrijker vindt om bewust met het milieu om te gaan en zo onder andere de natuur te behouden. Met een bedrukte eco tas geeft u de ontvanger een zeer functioneel geschenk, helemaal vanaf 1 januari 2016. Hieronder leest u waarom!

Bedrukte eco tassen vanaf 1 januari 2016

Bedrukte eco tassen zullen zeker goed van pas komen vanaf 1 januari 2016. De overheid heeft namelijk besloten en dat er vanaf dan geen gratis plastic tasjes meer mogen worden verstrekt door de detailhandel. Dit betekent dat er voor moet worden betaald of er moet worden overgegaan op duurzaam materiaal, zoals papier. Een bedrukte eco tas kwam dus nog nooit zo goed van pas. De ontvanger hoeft niet met gekochte spullen te slepen, maar kan deze gewoon vervoeren in de bedrukte eco tas van uw bedrijf. Niet alleen zal uw doelgroep hier ontzettend blij mee zijn, maar u natuurlijk ook. Wanneer de eco tas met bedrukking veel wordt gebruikt, wordt hij door veel verschillende personen gezien.

Het bedrukken van de eco tassen

Het bedrukken van de eco tassen is een secuur proces, waarbij met grote nauwkeurigheid moet worden gewerkt. Wij hebben de beschikking over verschillende machines van een goede kwaliteit, waardoor wij per bestelling verschillend kunnen kijken hoe die het beste kan worden bedrukt. Mogelijkheden zijn: 

  • zeefdruk;

  • transferdruk;

  • borduren.

Suprème Relatiegeschenken heeft een goede service hoog in het vaandel staan en zal er dan ook alles aan doen om uw bedrukte eco tas tot een succes te maken. U ontvangt bij ons bijvoorbeeld altijd een gratis digitale proefdruk, voordat de geschenken daadwerkelijk bedrukt zullen worden. U bereikt onze medewerkers via onderstaande contactgegevens: 

  • 074 – 24 24 757;

  • [email protected];

  • online chat op de website voor direct contact (rechtsonder).