23-05-2023

Het bedrukken van caps en petten voor iedereen

Caps met een bedrukking, vaak ook wel petten genoemd, worden eigenlijk iedere dag wel besteld in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Bedrukte caps en petten zijn namelijk in te zetten bij veel evenementen, maar ook bij andere gelegenheden. Wanneer de caps met bedrukking op veel verschillende plekken worden vergeven, zullen deze overal opduiken en hierdoor een grote groep met mensen bereiken. Een bedrukte cap is een geliefd geschenk, omdat het zichtbaar moet worden gedragen. Het hoort namelijk niet thuis in een etui of tas, maar op het hoofd en daardoor dus voor iedereen zichtbaar. Het is dan ook erg interessant om uw bedrijf wat extra te promoten door middel van bedrukte caps en petten! 

Bedrukte caps en petten al te bestellen vanaf 25 stuks! 

Het woord pet is het Nederlandse woord voor cap. In de webshop maken wij graag gebruik van de woorden petten en caps, zodat het voor iedereen duidelijk is om welk relatiegeschenk het gaat. Duidelijkheid en overzichtelijkheid zijn belangrijke waarden in onze webshop die wij op een zo hoog mogelijk niveau proberen na te streven. Niet alleen zijn wij erg druk bezig met duidelijkheid en overzichtelijkheid binnen onze webshop, maar ook met klantvriendelijkheid. Vaak krijgen wij het verzoek voor het bestellen van een klein aantal caps. Bij Suprème Relatiegeschenken is het daarom mogelijk om al caps en petten te bestellen vanaf 25 stuks! Hierdoor zijn ze ook inzetbaar bij kleinere evenementen en gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • een chiro;
  • een scouting;
  • een (sport)vereniging;
  • een kleine onderneming.

Het bedrukken van caps en petten

Het bedrukken van caps en petten gebeurt standaard midden voor op de cap, tenminste dat is wat men meteen denkt. Dit is helaas niet altijd mogelijk. Wij zullen daarom uitleggen hoe dit precies zit. 

Het bedrukken van caps en petten op de voorkant, midden op de cap is mogelijk wanneer hier geen naad aanwezig is van de cap. Wanneer er immers een naad aanwezig is, kan hier geen bedrukking op worden aangebracht omdat de bedrukking dan gaat scheuren. Onze medewerkers weten precies bij welke modellen dit mogelijk is en bij welke modellen niet. Vraag ze dan ook eens gerust: