23-05-2023

Italiaanse pakketten voor iedereen!

Italiaanse pakketten, de pakketten met allemaal lekker producten, waarmee vaak een lekkere maaltijd op tafel kan worden gezet. Van een Italiaans kerstpakket kan met het hele gezin worden genoten. Dit kan natuurlijk niet alleen door middel van de maaltijd die vaak met dit pakket kan worden samengesteld, maar ook door de andere lekkernijen die de Italiaanse kerstpakketten vaak bevatten, zoals:

·      pesto;
·      soepstengels;
·      tomatensoep;
·      chocolade;
·      wijn.

Italiaanse pakketten | voor verschillende prijzen te bestellen

Italiaanse pakketten zijn voor verschillende prijzen te bestellen. Dit proberen wij altijd bij ieder kerstpakket, omdat er dan door iedereen immers een geschikt exemplaar kan worden uitgekozen. Bij de Italiaanse kerstpakketten kunt u ervan uitgaan dat deze voldoende sfeer uitstralen, welke volledig past bij Kerst. Daarnaast kunt u ook uitgaan van een goedgevuld pakket, met allerlei lekkere en ook kwalitatieve producten. De vulling van het Italiaanse pakket verschilt uiteraard wel per pakket, wanneer u kiest voor een iets duurder pakket zal deze meer vulling met producten bevatten, dan wanneer u kiest voor een Italiaans pakket dat een goedkopere prijs heeft.

De Italiaanse pakketten hoeven niet allemaal hetzelfde te zijn, wanneer u de bestelling bij Suprème Pakketten plaatst. U kunt namelijk ook een bestelling plaatsen met daarin verschillende pakketten in het thema Italië, welke dan ook aan verschillende doelgroepen kunnen worden uitgedeeld. Zo kunt u dus gemakkelijk in één keer een bestelling plaatsen met pakketten van verschillende formaten en prijzen. Daarnaast hoeven dit natuurlijk ook niet allemaal Italiaanse pakketten te zijn, maar kunt u ook kiezen voor een variatie in het aanbod. Dan kunt u de medewerkers bijvoorbeeld zelf een geschikt pakket uit laten kiezen en kan er naast een Italiaans pakket ook worden gekozen voor een pakket: 

·      Spaans;
·      Hollands;
·      Traditioneel.

Italiaanse pakketten van Suprème!

Italiaanse pakketten van Suprème zijn ieder jaar weer van een hoog en gelijkwaardig niveau. Voor de gemakkelijke afhandeling van uw bestelling en een hoge klanttevredenheid, plaatst u deze bij Suprème Pakketten. U kunt uitgaan van een goede persoonlijke verkoper en uiteraard van een verzending die past bij de wensen die u aangeeft. Neem gerust contact op:

·      074 – 24 24 757;
·      [email protected];
·      online chat.