23-05-2023

Mutsen met bedrukking | uw doel is belangrijk!

Mutsen met een bedrukking worden het hele jaar door besteld bij Suprème Relatiegeschenken. Vaak beginnen de meeste bedrijven pas met het denken aan bedrukte mutsen in het najaar. Deze relatiegeschenken zijn echter het hele jaar erg geschikt. De bedrukte mutsen kunnen namelijk niet alleen goed in de winter worden gebruikt door veel personen, maar ook op andere moment in het jaar. Suprème Relatiegeschenken heeft dan ook altijd een mooi assortiment met mutsen die kunnen worden bedrukt.

Bedrukte mutsen | verschillende materialen

Bedrukte mutsen hebben ontzettend veel verschillende materialen. Als u het aanbod in onze webshop bekijkt, zult u dat ook merken. Er zijn mooie gebreide exemplaren, maar ook warme exemplaren van fleecestof en uiteraard nog veel meer! Een muts met bedrukking moet passen bij uw bedrijf of juist bij een nieuw product of een bepaald evenement. Met een materiaal kan hier al erg goed onderscheid in worden gemaakt en kunt u dus echt uitstralen wat u wilt met de bedrukte mutsen. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken geven u graag voorlichting over onze bedrukte mutsen en uiteraard ook over de materialen hiervan. U bereikt hen eenvoudig via de contactgegevens die u onderaan terugvindt.

Het bedrukken van de mutsen

Het bedrukken van de mutsen gebeurt door alle materialen erg verschillend. Er spelen namelijk verschillende factoren mee. De bedrukking moet immers lang blijven zitten op de muts, om hier zo lang mogelijk profijt van te hebben. Het is dan bij ons ook niet zo dat alle mutsen standaard op dezelfde manier van een bedrukking worden voorzien. Wij zullen per bestelling aan de hand van onze eigen checklist gaan kijken op welke manier die mutsen het beste bedrukt kunnen worden.

De mutsen bedrukken gebeurt alleen na uw goedkeuring. Als wij eenmaal tot de juiste manier van bedrukking zijn gekomen, zullen wij een digitaal voorstel voor u maken. Deze ontvangt u van ons per mail, en daar kunt u dan op reageren door deze akkoord of niet akkoord te geven. Mocht u het ergens nog niet helemaal mee eens zijn, dan kan dit uiteraard worden aangepast.

Contact opnemen met Suprème

Neem gerust contact op met Suprème, via: