23-05-2023

Een bedrukte rugzak ook voor uw bedrijf!

Een rugzak bedrukken is een leuk idee om voor te kiezen als bedrijf. U kunt veel plezier beleven aan het proces om de bedrukte rugzak tot stand te brengen. Allereerst kunt u samen met uw collega’s of team een bedrag afspreken dat u wilt uitgeven aan een bedrukte rugzak. Daarna kunt u op de webshop van Suprème Relatiegeschenken de verschillende rugzakken gaan bekijken. Het is dan handig om vooraf vast te bedenken wat u met de bedrukte rugzakken wilt gaan doen. Het verschilt soms per doelgroep welke rugzak gewenst is.

Een bedrukte rugzak | maak een keuze!

Een bedrukte rugzak bestellen bestaat veelal toch wel uit keuzes maken. Er zijn verschillende opties waaruit kan worden gekozen en dat begint al met het uitzoeken van de rugzak, zoals hierboven is beschreven. Daarnaast zijn alle uitvoeringen ook nog eens in verschillende kleuren te bestellen. Het is mogelijk om een rustige kleur te kiezen en dan een kleurrijke bedrukking, maar het tegenovergestelde is ook mogelijk. Het kiezen van een rugzak in uw eigen bedrijfskleur valt vrijwel altijd op. Andere verschillen zijn:

  • verstelbare schouderbanden;

  • meerdere vakken;

  • vakken afsluitbaar met ritsen;

  • kwaliteit.

Het bedrukken van de rugzak

Het bedrukken van een rugzak is mogelijk met meerdere bedrukkingstechnieken. Bij de transferdruk en de zeefdruk wordt de bedrukking echt op de rugzak zelf aangebracht en zal deze daarop goed blijven zitten. Er kan dan met verschillende kleuren worden gewerkt, dus u heeft eigenlijk de vrije hand. Bij de productomschrijving vindt u vaak de afmeting van het oppervlak dat bedrukt kan worden. Mocht dit hier niet bijstaan, dan kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Deze bereikt u via onderstaande gegevens.

Een andere manier van bedrukken is het borduren van een rugzak, hier wordt de bedrukking echt bevestigt aan de rugzak door middel van verschillende steken. Ook hierbij is er veel mogelijk en kunt u zelf veel keuzes maken.

Neem gerust eens contact op met Suprème Relatiegeschenken om de mogelijkheden te bekijken of een offerte op maat aan te vragen. Zij zijn bereikbaar via: