23-05-2023

Rugzakken met bedrukking | altijd ideaal!

Rugzakken met bedrukking zijn altijd ideale geschenken. Niet alleen om weg te geven, maar ook om te gebruiken. Met een rugzak kunnen er gemakkelijk spullen worden meegenomen, zonder dat de gebruiker hier last van heeft. Het gewicht wordt gedragen door de schouders en de armen zijn gewoon vrij, waardoor er nog gewoon vrij kan worden bewogen. Bedrukte rugzakken zijn misschien wel de meest gebruikte relatiegeschenken uit ons assortiment en dan ook erg geliefd bij zowel de bedrijven als de ontvangers! 

Bedrukte rugzakken zijn zeker geliefd om de functionaliteit die zij bieden, maar ook om de verscheidenheid in het assortiment. Er zijn namelijk uitvoeringen die binnen ieder budget passen, maar ook die juist zijn voor het grotere budget. Voor ieder bedrijf is een bedrukte rugzak dus een mogelijk geschenk om te bestellen. Een groot voordeel van het bestellen van bedrukte rugzakken is dat de geschenken altijd buiten het huis worden gebruikt. Dit betekent dus dat het geschenk in aanraking komt met verschillende mensen die uw bedrukking zullen zien.

Het bedrukken van de rugzakken

Het bedrukken van de rugzakken is een taak waarbij veel verantwoordelijkheid komt kijken. Wij willen uiteraard dat de bedrukking die u wenst zo goed mogelijk op de rugzak wordt aangebracht en dat deze goed blijft zitten. Om vooraf al zeker te weten dat u helemaal tevreden bent met de bedrukking, stuurt Suprème Relatiegeschenken altijd een gratis digitale proefdruk. Dit doen wij per mail en zal meestal twee dagen na het plaatsen van uw bestelling volgen. Wij hebben dan de bedrukking die u heeft meegestuurd digitaal verwerkt in de rugzak die u heeft uitgekozen. U heeft dan een reëel beeld van hoe de bedrukte rugzak eruit komt te zien. Het bedrukken van rugzakken is onder andere mogelijk met: 

  • logo;

  • bedrijfsnaam;

  • slogan;

  • contactgegevens.

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken 

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken is erg gemakkelijk. U kunt dit telefonisch doen, maar ook per mail. Een andere mogelijkheid is sinds de introductie van onze nieuwe webshop via de online chat. De klantenservice kan dan direct antwoord geven op uw vraag. Bellen kan naar 074 – 24 24 7578, mailen kan naar [email protected]