23-05-2023

Tassen bedrukken met snelle levertijd! | Suprème

Tassen met opdruk

Tassen met logo zijn al jaren een geschikt relatiegeschenk. Dit komt omdat ze voor veel verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo zien we ze vaak terug bij:  

  • Beurzen;
  • Evenementen;
  • Bedrijven. 

Bij beurzen worden ze vaak gebruikt om daar allerlei catalogi in te doen en verschillende andere relatiegeschenken. Maar zo zien we ze ook vaak terug bij winkels die liever een mooie tas meegeven aan klanten in plaats van een plastic zak. En bij evenementen kunnen we ze natuurlijk niet weg denken. We hebben veel verschillende soorten tassen op onze website staan, een kleine greep uit het assortiment is bijvoorbeeld: 

 

Bedrukte tassen zijn voor bijna elke doelgroep een geschikt relatiegeschenk. Voor elk bedrijf en elk doeleinde hebben we een geschikte tas op onze website staan. Daarnaast heeft u ze binnen no time in huis! 

Tassen bedrukken

Tassen bedrukken de doorgaans door middel van een transferdruktechniek. Deze druktechniek is speciaal gemaakt voor het bedrukken op textiel. Met deze druktechniek kan u, uw bedrukking in 4 verschillende kleuren op de tas laten bedrukken. Wanneer u meer kleuren wilt gebruiken kunnen we de tassen ook helemaal custom made voor u laten maken. Hierbij kan u ook denken aan afbeeldingen en verschillende bedrukkingen zoals: 

  • Uw slogan;
  • Uw bedrijfsnaam;
  • Uw logo;
  • Uw contactgegevens.
Voor ieder wat wils op de website van Suprème Relatiegeschenken! Indien gewenst sturen we altijd een digitale proefdruk naar u toe van te voren, hierdoor weet u precies wat u kan verwachten en ontstaan er geen misverstanden.
 

Over ons

Suprème Relatiegeschenken is al jaren de specialist onder de relatiegeschenken. Dit komt omdat wij al jaren ervaring hebben met allerlei soorten geschenken. Ook weten wij precies welke relatiegeschenken goed in ontvangst genomen zullen worden en welk relatiegeschenk goed past bij welk bedrijf.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Twijfel niet en bel/mail gerust een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste relatiegeschenk. Wij zijn nu ook erg gemakkelijk bereikbaar op onze online chat, waar u zonder enige moeite gemakkelijk contact kan opnemen met ons.