23-05-2023

Aanstekers bedrukken I snel & kwaliteit!

Aanstekers bedrukken kan snel en kwalitatief bij Suprème Relatiegeschenken. Wanneer u de bestelling plaatst via de webshop zal deze snel worden afgehandeld, zodat u de bedrukte aanstekers snel in huis heeft. Er zal een factuur worden gestuurd en u ontvangt binnen 48 uur een digitale proefdruk waarop akkoord moet worden gegeven. Wanneer dit allemaal is voltooid en de betaling ook is voldaan, zullen de aanstekers worden bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. De drukkerij probeert dit proces zo snel mogelijk te realiseren, zodat u de bedrukte aanstekers snel in huis heeft en kunt gebruiken binnen uw bedrijf of kunt gaan vergeven.

Aanstekers bedrukken

Aanstekers bedrukken gebeurt altijd met een tampondruk. Dit is de beste manier om een aansteker van een bedrukking te voorzien. Een tampondruk kan worden gebruikt bij het bedrukken van een kunststof aansteker, maar ook bij een metalen aansteker. Een andere mogelijkheid om een metalen uitvoering te bedrukken is door een gravering te gebruiken. Bij een gravering kan, er in tegenstelling tot een tampondruk, geen gebruik worden gemaakt van kleuren. Bij de gravering wordt namelijk de kleur van de metalen aansteker aangenomen. Bij een tampondruk kunt u wel kleuren gebruiken. Kleuren die veel in bedrukkingen worden gebruikt, zijn onder andere:

  • blauw;

  • zwart;

  • rood;

  • paars;

  • wit;

  • groen;

  • geel.

Uiteraard kunt u ook uw eigen PMS-kleur gebruiken.

Aanstekers bedrukken kan op één zijde, maar ook op beide zijdes. Wanneer u kiest voor het bedrukken van twee zijdes zijn er nog twee opties om uit te kiezen. Allereerst kunt u ervoor kiezen om dezelfde bedrukking aan beide zijdes terug te laten komen op de aansteker, maar u kunt juist ook kiezen voor twee verschillende bedrukkingen.

Bedrukte aanstekers van Suprème Relatiegeschenken

Bedrukte aanstekers van Suprème Relatiegeschenken zijn van een goede kwaliteit. Als u een keuze maakt om iets weg te geven, moet dit uiteraard wel een goed product zijn. Wij leggen u graag de verschillen uit tussen alle soorten die wij aanbieden, maar maken ook een vrijblijvende offerte op maat voor uw bedrijf. Contact opnemen is mogelijk op verschillende mogelijkheden: