23-05-2023

Zadelhoesjes met bedrukking!

Zadelhoesjes met een bedrukking zijn de laatste tijd ontzettend populair. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van de bedrukte zadelhoesjes. Ze zijn niet alleen gemakkelijk te bestellen en op te bergen, maar het verdelen hiervan gaat nog veel makkelijker. Bedrukte zadelhoesjes zijn bij iedereen geliefd mede door de functionaliteit hiervan. De ontvanger zal immers nooit meer last hebben van een nat zadel en dit is erg prettig!

Zadelhoesjes bedrukken

Zadelhoesjes bedrukken kan op veel manieren. Wij benadrukken altijd bij iedere klant dat ze vooraf goed moeten bedenken wat ze met de bedrukking willen doen. Wanneer de zadelhoesjes dan worden besteld, moet er meteen rekening worden gehouden met de kleur hiervan. Sommige kleuren gaan niet goed samen en het zou zonde zijn als u daardoor uw gewenste bedrukking niet kunt uitvoeren.

Bij de zadelhoesjes kunt u kiezen voor een rustige kleur bedrukking. Dit gaat vaak erg goed samen met een wat drukkere kleur van het zadelhoesje zelf. Uiteraard kan dit ook precies tegenovergesteld. U kiest dan voor een rustige kleur van het zadelhoesje en in uw bedrukking kunnen dan allerlei kleuren door elkaar heen worden gebruikt. Wanneer u hiertussen nog twijfelt, dan denken de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken graag met u mee. Zij kijken dan onder andere naar:  

  • de doelgroep die u wilt bereiken;
  • de bedrukking die u wilt gebruiken;
  • het budget dat u heeft;
  • de manier waarop u de bedrukte zadelhoesjes wil gaan weggeven. 

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken 

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken was nog nooit zo eenvoudig. U kunt de chat gebruiken via de webshop zelf. U hebt dan direct contact met iemand van onze klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk antwoord geven op uw vraag en eventueel later contact met u opnemen wanneer zij iets uit moeten zoeken. Daarnaast kunt u ook vanuit Nederland en België telefonisch contact opnemen en per mail. Dit is mogelijk via:

Telefonisch kunt u iedere werkdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur contact opnemen. Per mail is dit altijd mogelijk en zal een antwoord zo snel mogelijk volgen.