23-05-2023

126099002gm56R90EA4B6_200x200gGtsn5T9b6JTf

Persoonlijke verzorging van groot belang

Persoonlijke verzorging voor iedereen

In deze tijden is het ontzettend belangrijk om de persoonlijke verzorging op peil te houden. Veel mensen werken vanuit huis en zullen niet altijd op en top verzorgd aan het werk gaan, mensen hoeven tenslotte niet naar afspraken. Wij van Suprème Relatiegeschenken helpen u een handje om uw personeel dat thuis werkt een reminder te geven aan deze tijd middels een geschikt geschenk. Bedrukte verzorgingsartikelen zijn een leuke manier om namens het bedrijf een leuke attentie te geven. We hebben een aantal leuke artikelen voor u uitgezocht en uitgelicht.

 

Bedrukte verzorgingsproducten | Een pakketje samenstellen

Om te beginnen is het altijd leuk om een pakketje samen te stellen. Het is hierbij belangrijk dat alles in één pakketje past. Daar heeft u een soort verzamelobject voor nodig. Een bedrukt toilettasje met het logo van het bedrijf is een leuk verzamelobject. Hier past veel in en is nog nuttig ook voor vakanties en reizen. Suprème Relatiegeschenken heeft veel verschillende soorten toilettassen. Ook hebben we natuurlijk genoeg artikelen voor in de attentie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een lippenbalsem bedrukt met logo, of een pakje tissues met eigen ontwerp. Vergeet natuurlijk niet dat het in de huidige tijd ontzettend belangrijk is om je handen schoon te houden. Een handverzorgend product kan dus eigenlijk niet missen. Suprème Relatiegeschenken heeft een leuk assortiment handgels en desinfectiemiddelen voor de handen. Dit kunnen kleine flesjes van 50 ml desinfectiemiddel zijn, maar er zijn ook specialere vormen. Zo hebben wij de handreiniger in de vorm van een spraystick of lotion. Het resultaat blijft natuurlijk hetzelfde: de handen worden grondig gereinigd van bacteriën!

 

Badkamerproducten bedrukken met tekst of logo

Suprème relatiegeschenken probeert zo goed mogelijk met iedereen mee te denken. Daarom hebben wij in ons assortiment ook artikelen voor in de badkamer. Verras je relaties met een heerlijk ruikende badset met daarin een handdoekje en 50 milliliter bodylotion en douchegel. Gegarandeerd ontspannen in bad! Weet u niet zeker of uw relaties een bad hebben, dan is een douchesetje natuurlijk ook een mogelijkheid. De doucheset kan bedrukt worden met tekst, logo of andere opdruk om zo een persoonlijke boodschap mee te geven. In de doucheset zit 50 milliliter bodylotion en 50 milliliter douchegel om even heerlijk te ontspannen tijdens een welverdiende douche. Deze set komt in een handig tasje met een rits. Deze tasjes met rits zijn er in verschillende soorten. Zo zou je ook het tasje kunnen vullen met zonnebrandcrème en aftersun, zodat uw collega helemaal klaar is voor de aankomende zomer!

 

Heeft u vragen over deze lente geschenken bedrukken? Of wilt u ons iets anders vragen over relatiegeschenken of het bedrukken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag:

 

Stuur ons een bericht in de chat op onze website.

Mail naar [email protected].

Bel naar 074 - 24 24 757.