23-05-2023

Bedrukte potloden

Potloden bedrukken

Bedrukte potloden met uw logo of tekst erop zijn een perfect cadeau om aan uw relaties te schenken. Een leuke gift voor klein en groot. Denkt u erover om een open dag te organiseren op uw school, in uw bedrijf of organiseert u een ander evenement? Dan zijn bedrukte potloden zo uitgedeeld. U kunt kiezen voor een opvallende kleur zodat uw logo en/of tekst goed zichtbaar wordt. U kunt bedrukte potloden eenvoudig toevoegen aan een mailing die u uw klanten toestuurt omdat er kleine formaten beschikbaar zijn. Voor het bedrukken van potloden wordt de tampondruk techniek gebruikt maar ook een reliëf erop is mogelijk. Neemt u voor de juiste manier van bedrukken contact op met een medewerker van De PennenBoer.

Bedrukte potloden zijn er in verschillende afmetingen

Bedrukte potloden kunt u in verschillende soorten en afmetingen bestellen bij De PennenBoer. Er zijn vele kleuren beschikbaar en ook verschillende afmetingen zijn mogelijk. Van een mini-potlood tot een timmermanspotlood, het is allemaal mogelijk. De PennenBoer kan u bedrukte potloden leveren met of zonder gum, vulpotloden en zelfs potloden voorzien van een krul. Een bedrukking op een potlood laat uw relatiegeschenk nog beter uitkomen. Neemt u contact op met De PennenBoer om te bespreken welk bedrukte potlood voor uw onderneming het meest geschikt is en waarop uw logo het beste zichtbaar is.

De voordelen van bedrukte potloden

Er zijn vele voordelen van bedrukte potloden. Een van de voordelen van bedrukte potloden bij De PennenBoer is dat het schrijven met een potlood eenvoudig en efficiënt gebeurt. Kiest u voor een bedrukt potlood voorzien van gum dan kunt u uw gemaakte fouten gemakkelijk en snel herstellen. Een ander voordeel is dat bedrukte potloden zowel in een klein aantal te bestellen zijn maar ook grote hoeveelheden zijn geen probleem. De prijs van een bedrukt potlood is bij De PennenBoer laag. Bent u op zoek naar een kwalitatief goed bedrukt potlood neemt u dan contact op met De PennenBoer.

Bedrukte potloden leverbaar in verschillend materiaalsoorten

Bent u op zoek naar een bedrukt potlood voor uw medewerkers of relaties? U kunt hierbij kiezen uit verschillende materiaalsoorten. Een bedrukt potlood kunt u bij De PennenBoer bestellen in een houtsoort of een flexibel soort. Zoekt u een mooi bedrukt vulpotlood? Dit is ook mogelijk bij De PennenBoer. Een bedrukking kan gemaakt worden op de clip van het gekozen vulpotlood. Wanneer u bedrukte potloden bestelt kunt u het beste contact opnemen met een medewerker om de levertijd af te stemmen. Dan heeft u de meest recente gegevens direct tot uw beschikking.

 

Contactgegevens