PERSOONLIJK ADVIES

IJskrabbers bedrukken

Bedrukte ijskrabbers zijn één van de meest praktische relatiegeschenken om weg te geven aan uw relaties. Uw relatie ontvangt met een ijskrabber een relatiegeschenk dat ze nog veel zullen gaan gebruiken, want niemand gaat de weg op wanneer de autoruit nog vol met ijs zit. Tijdens het gebruik zal uw relatie uw logo/bedrijfsnaam zien en elke keer weer herinnerd worden aan uw bedrijf. Een ideaal relatiegeschenk!

Geen resultaten gevonden.

IJskrabbers bedrukken | Suprème Relatiegeschenken

Het kiezen van het juiste relatiegeschenk kan soms lastig zijn. Het liefst wilt u iets geven waar een relatie dan ook echt wat aan heeft. Bedrukte ijskrabbers zijn één van de meest praktische relatiegeschenken om weg te geven aan uw relaties. Niets is vervelender dan wanneer u weg moet en uw autoruit zit onder het ijs. Met een ijskrabber ontvangt uw relatie een geschenk dat ze nog veel zullen gaan gebruiken. In de koudere wintermaanden is vaak de bedrukte ijskrabber nodig voor het ijsvrij maken van de autoruiten, want het ontdooien duurt vaak veel te lang. Wanneer u uw logo of bedrijfsnaam dan op de ijskrabber heeft bedrukt, dan wordt uw relatie elke keer weer aan uw bedrijf herinnerd wanneer hij of zij de autoruiten aan het krabben is. Daarnaast is het ook een geschenk wat zeer geschikt is om te geven aan uw eigen werknemers. Ook zij komen hoogstwaarschijnlijk met de auto naar hun werk toe en kunnen in de winter maanden ook wel een bedrukte ijskrabber gebruiken.

Bedrukte ijskrabbers in verschillende varianten

Bij Suprème Relatiegeschenken bieden wij de ijskrabbers aan in verschillende soorten en maten. Er is bij ons een ruime keuze in bedrukte ijskrabbers. Wilt u uw relaties een ijskrabbers schenken dan bent u hier dus op de juiste plek. Wij bieden de ijskrabbers aan in onder andere de volgende varianten:

  • IJskrabbers met handschoen, parkeerschijf of rubberen wisser
  • IJskrabbers in de vorm van een creditcard of een hart

Op onze website kunt u nog veel meer varianten vinden. Bekijk ze eens rustig en kies de meest geschikte ijskrabber voor uw relaties. Een bedrukte ijskrabber is goed toepasbaar bij verschillende evenementen, bijeenkomsten of open dagen. Uw bedrijf zal goed opvallen wanneer u de bedrukte ijskrabber in een bepaalde vorm of type kiest die bij de gelegenheid past. Het relatiegeschenk zal dan goed ontvangen worden en door middel van het geschenk zal er altijd een link zijn met de klant, uw bedrijf en het evenement.

Relatiegeschenken eenvoudig online bestellen

Naast het bedrukken van ijskrabbers hebben wij bij Suprème Relatiegeschenken nog veel meer relatiegeschenken voor uw bedrijf. We bieden een breed assortiment met promotieartikelen, zomer- of winterartikelen en nog veel meer. Bent u op zoek naar het juiste relatiegeschenk voor een aankomend evenement, open dag of iets anders? Dan is Supreme Relatiegeschenken de juiste plek! Heeft u vragen over ijskrabbers bedrukken, ons assortiment of wat anders? Neem dan contact met ons op via de telefoon, de mail of via een chatbericht recht onderin op onze website. Wij proberen u zo goed mogelijk verder te helpen met uw vraag.

IJskrabbers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.