PERSOONLIJK ADVIES

Keycords bedrukken? | Suprème Relatiegeschenken

Bedrukte keycords, ook wel bedrukt lanyards genoemd, zijn zeer populair in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Een keycord is namelijk te gebruiken voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld bij een evenement, als sleutelhanger of voor de personeelsbadge van uw bedrijf. Door de keycords te bedrukken kunt u uw bedrijfsnaam of logo naar voren laten komen. Wanneer de keycords dan gebruikt worden zullen mensen uw bedrijfsnaam zien en deze onbewust gaan opslaan. Wat later voor herkenning zal zorgen. Een ideaal promotieartikel. Hieronder ziet u ons veelzijdige assortiment. Welke keycord kiest u?

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte keycords gebruiken

Aan een bedrukt keycord zit meestal een karabijnhaak bevestigd. Aan deze karabijnhaak kunnen verschillende voorwerpen worden vastgeklikt. Omdat er zoveel aan een keycord kan worden gehangen is dit een functioneel relatiegeschenk of promotieartikel. Door keycords te bedrukken met uw bedrijfsnaam kunnen de keycords bijdragen aan het versterken van uw merk. Keycords kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor onder andere een:

  • fluitje
  • visitekaarthouder
  • sleutelbos
  • pen
  • lippenbalsem
  • telefoonhoes
  • et cetera


Een bedrukte keycord heeft dus veel verschillende mogelijkheden qua gebruik. Als u bijvoorbeeld relaties uitnodigt op de beurs, kunt u een keycord met beurskaarthouder opsturen. Op een beurs kunt u onder andere keycords met pennen, lippenbalsems of fluitjes uitdelen. Natuurlijk kunt u deze ook tijdens andere gelegenheden uitdelen. Laat daarom snel keycords bedrukken en deel ze uit op de gewenste momenten! Sommige bedrukte keycords bevatten een safety click. Deze click bevindt zich in de nek en klikt los zodra er aan het keycord getrokken wordt. Dit voorkomt onveilige en gevaarlijke situaties.

Bedrukte keycords zijn ook verkrijgbaar in 100% gerecycled materiaal. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u een breed aanbod in keycords die u kunt laten bedrukken. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat het gewenste keycord zich niet in het assortiment bevindt. Neem in dat geval gerust contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag met het vinden van de meest geschikte keycords. Of wellicht is een keycord toch niet hetgene wat u zoekt. Geen zorgen Supremè Relatiegeschenken heeft een groot assortiment met verschillende producten. Misschien heeft u interesse in ijskrabbers, aanstekers of brillendoekjes? Ook deze producten kunnen wij voor u bedrukken.

Keycords bedrukken

Een keycord wordt bedrukt door middel van een transferdruk. Een bedrukking bij een keycord kan geheel zelf bepaald worden. U kunt bijvoorbeeld één zijde, maar ook beide zijdes laten bedrukken. Ook kunt u één of meerdere kleuren kiezen bij de bedrukking. U kunt uw bedrijfsnaam, logo, algemene gegevens of een combinatie hiervan op de keycords laten bedrukken. Een custom made keycord is bij Suprème Relatiegeschenken ook mogelijk, hierbij kunt u zelf de kleur van uw keycord kiezen, bijvoorbeeld uw eigen PMS kleur, en natuurlijk de bedrukking.

Suprème Relatiegeschenken helpt u graag bij het uitzoeken van een keycord en de bedrukking. Hiervoor kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het bedrukken van keycords of over andere producten kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam. U kunt ons bereiken door middel van ons telefoonnummer: 074 - 24 24 757, ons emailadres: [email protected] of in de live chat rechtsonder in uw scherm. Ons verkoopteam helpt u graag verder!

Keycords bedrukken? | Suprème Relatiegeschenken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10