23-05-2023

Nonwoven tassen met bedrukking & service!

Nonwoven tassen met een bedrukking zien we veel terugkomen. De bedrukte nonwoven tassen zijn namelijk voor veel doeleinden in te zetten en ontzettend duidelijk te bedrukken door het drukoppervlak dat kan worden gebruikt op de nonwoven tas. 

Nonwoven tassen met bedrukking | ideaal materiaal! 

Bedrukte nonwoven tassen is bij veel mensen in eerste instantie vaak onbekend, ondanks dat ze vaak zelf al een nonwoven tas bezitten of in bezit hebben gehad. De stof nonwoven is stevig en kan in allerlei kleuren worden geproduceerd. Wanneer alle voordelen door de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken worden uitgelegd en is men altijd ontzettend enthousiast. De prijs van de bedrukte nonwoven tassen ligt namelijk niet erg hoog en daardoor is dit relatiegeschenk ook bereikbaar voor de kleinere ondernemer. Daarnaast zijn de bedrukte nonwoven tassen al te bestellen vanaf 25 stuks! 

Bedrukte nonwoven tassen | ideaal in gebruik! 

Bedrukte nonwoven tassen hebben naast het voordeel dat het materiaal ideaal is, ook ontzettend veel voordelen bij het gebruik. Men kan na ontvangst namelijk helemaal zelf bepalen hoe de bedrukte nonwoven tas in gebruik wordt genomen. Door het handige formaat en de hengsels kan deze voor veel doeleinden worden gebruikt, denk bijvoorbeeld: 

Nonwoven tassen met een bedrukking zijn dus niet alleen een plezier voor uw bedrijf, maar ook voor de ontvanger. 

Het bedrukken van de nonwoven tassen 

Het bedrukken van de nonwoven tassen gebeurt altijd met de benodigde zorg. Voordat de nonwoven tassen daadwerkelijk worden bedrukt, gaan onze medewerkers eerst voor u aan de slag met een digitale proefdruk. Zij zullen hierin de wensen verwerken die u heeft opgegeven bij uw bestelling. Daarna zal deze per mail worden toegestuurd voor uw goedkeuring. Wanneer alles naar wens is, worden de nonwoven tassen ook echt bedrukt. Dit zal in de meeste gevallen met de bedrukkingstechniek zeefdruk of transferdruk. 

Suprème Relatiegeschenken | ideaal voor contact! 

De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken zijn op meerdere manieren te bereiken en u kunt dan ook gemakkelijk contact met hen opnemen, via: