PERSOONLIJK ADVIES

Voetballen bedrukken

Bedrukte voetballen kunnen al vanaf 100 stuks besteld worden bij Suprème Relatiegeschenken! Ook bij dit aantal is het mogelijk om de voetballen te produceren in het verre oosten, wat in scherpe prijzen resulteert. Voor ieder bedrijf is het dus mogelijk om bedrukte voetballen te bestellen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Voetballen met bedrukking komen ook in verschillende versies voor. Ons assortiment onder andere bestaat uit;

  • Promo bal machine made
  • Promo bal hand made
  • Officieel gewicht trainingsbal
  • Officiële trainingsbal van PU

Voetballen met bedrukking vergeven op verschillende momenten

Bedrukte voetballen zijn natuurlijk relatiegeschenken die altijd kunnen worden weggegeven. Iedereen houdt er wel eens van om een ‘’balletje te trappen’’. Uiteraard is het ook erg leuk om de bedrukte voetballen te combineren met een evenement dat plaatsvindt. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een EK of een WK, maar ook aan een voetbaltoernooi dat u zelf organiseert, etc.

Voetballen bedrukken

Voetballen bedrukken wordt via Suprème Relatiegeschenken bijna altijd in het buitenland gedaan. Een productie die vele malen goedkoper is, zorgt voor concurrerende prijzen die binnen uw budget passen. Op tijd bestellen is hierbij essentieel, omdat levertijden langer zijn. Wanneer leveringen sneller moeten gebeuren, wordt er in Nederland gedrukt. Suprème Relatiegeschenken kan erg snel leveren, maar een voorwaarde is wel dat dit altijd plaatsvindt in overleg. U kunt dan altijd even bellen of mailen om te vragen naar wat mogelijk is.

Contact opnemen

De contactgegevens hiervoor zijn:

U kunt bij Suprème ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen via de website of contact opnemen via de online chat. Onze medewerkers zullen altijd zo snel mogelijk reageren op uw (aan)vraag.

Voetballen bedrukken kan via een tamponbedrukking op één of meerdere vlakken van de voetbal, deze is immers bijna altijd verdeeld in verschillende vlakken. Voor een specialer effect kunt u er ook voor kiezen om een bal full colour te bedrukken. Hierbij kunt u ieder vlak van de voetbal apart bedrukken, maar ook één geheel samenstellen dat over het gehele geschenk wordt gedrukt.Het team van Suprème Relatiegeschenken staat u graag te woord over de verscheidene mogelijkheden!

Ontdek onze webshop

Behalve voetballen die bedrukt kunnen worden, hebben wij ook andere sport artikelen! Daarnaast hebben wij ook bidons en outdoor accessoires.

Voetballen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.