PERSOONLIJK ADVIES

Katoenen tas bedrukken

Een katoenen tas bedrukken met logo; een ideaal beurs artikel. De klant loopt over de beurs met uw tas en heeft zo direct uw folders en catalogi bij zich. Ook straalt u met uw bedrukte katoenen tas uit dat u als bedrijf aan het milieu denkt, en dus maatschappelijk verantwoord bezig bent. Het geschenk is zo milieubewust omdat men dit vaker kan gebruiken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Katoenen tas bedrukken: verschillende technieken

Katoenen tassen bedrukken gebeurt met zorg bij Supreme Relatiegeschenken, ook omdat u als bedrijf geassocieerd wordt met wat u weggeeft. Natuurlijk is niet alleen de kwaliteit van de katoenen tas van belang maar ook de bedrukking is zeer belangrijk, dat de bedrukking er niet naar een paar keer wassen er van af gaat. Een katoenen tas is op meerdere manieren te voorzien van uw logo of slogan:

  • Bij grotere afnames is het mogelijk de tas naar eigen formaat en kleur te maken.
  • Zeefdruk; de goedkoopste een meest voorkomende manier om een katoenen tas te voorzien van uw logo.

Katoenen tas bedrukken op twee manieren

Katoenen tassen bedrukken kunt u dus op twee manieren. Mocht u een kleiner aantal afnemen, dan is een zeefdruk een hele goede optie. U kunt bij deze bedrukkingstechniek gewoon verscheidene kleuren gebruiken. De grootte van de bedrukking hangt sterk af van de gekozen uitvoering. Meestal is een bedrukking op een katoenen tas vrij groot, waardoor deze vanaf een afstand al goed te zien is. Bij een grotere afname kan de katoenen tas geheel custom made worden gemaakt (eigen formaat en kleur). U kunt hierbij dus het formaat bepalen, waardoor u de ruimte heeft om voor een kleinere of grotere uitvoering te gaan. Ook kunt u de kleur van de katoenen tas zelf kiezen. Hiervoor zou u bijvoorbeeld uw eigen PMS-kleur kunnen gebruiken. Het custom made produceren van relatiegeschenken neemt best wat tijd in beslag, omdat dit geheel in het buitenland wordt gedaan. Dit is voor u voordeliger en de kwaliteit is minstens zo goed. Om deze reden is het wel belangrijk dat u de geschenken op tijd bestelt.

Vragen?

Voor vragen over het bedrukken van katoenen tassen kunt u contact met ons opnemen per telefoon of per mail: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Kijk eens verder!

Naast katoenen tassen bedrukken, kun je er ook voor kiezen een rugzak te bedrukken. Twee andere populaire opties zijn zonnebrillen en potloden. Ook hierbij geldt dat ze naar wens kunnen worden gepersonaliseerd. 

Katoenen tas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.